tjejernatjusworldtour.blogg.se

Följ med oss på vår resa genom världen!

sista kvällen i krabi

Kategori: Thailand

Nu sitter vi på en restaurang och äter glass som vi unnat oss efter två veckor utan sötsaker då det är vår sista kväll här i Krabi. Jag (Ida) frågade mina kompanjoner vad deras bästa upplevelse och mest minnesvärda stund här i Krabi var och då svarade Mathilda: Båtutflykten till Thailands övärld! Sofies bästa upplevelse var elefantridningen och min var nog faktiskt båtturen ut till de orörda vackra öarna. Vilka minnen!
Den värsta upplevelsen håller vi alla med om att det var när vi trodde att vi hade tappat vår bungalow nyckel, alla fick vi en mini hjärtattack och händerna började svettas! Som tur var så satt den innanför dörren! Den största besvikelsen var när jag och Mathilda hade lärt Sofie att dricka iste och en kväll beställde vi alla tre in iste och den var allt annat än god… En ljusgul tjock goja som smakade allt annat än det iste vi är vana vid, en onödig tjugolapp!
Den skönaste upplevelsen tyckte vi alla var känslan när man somnat till lite på stranden, vaknar och är helt täckt av svett och lungorna tycks inte fungera för en sekund och man bara springer rakt ner i vattnet för att kunna svalka sig. Vilken magi!
Den jobbigaste känslan hade vi delade meningar om, Sofie tyckte när klockan ringde på morgonen och hon var tvungen att gå upp. Min jobbigaste känsla har jag väl känt nästan varje dag, när maten är så god att man bara vill äta mer men man är för mätt, väldans jobbig känsla! Mathildas jobbigaste känsla är konstant, hon tror att en orm ska bita henne vart hon än går. Den kan komma ringlandes på marken men också trilla ner från tak hon sitter under, hon har det inte lätt!

Vi åker ifrån Krabi lite brunare än innan och med många minnen i vår ryggsäck! Tack för denna gången!

Kommentarer

  • Iréne F säger:

    Det är så kul att kunna följa era bravader ute i stora världen och att få veta ni klarar er bra! Kram

    2012-10-10 | 18:08:54

Kommentera inlägget här: