tjejernatjusworldtour.blogg.se

Följ med oss på vår resa genom världen!

Hollywood och kändisar

Kategori: the US

Oj, vad dagarna springer ifrån oss här i California!
Vi har hunnit besöka Walk of fame där de flesta kändisar har sina stjärnor längs Hollywood Boulevard, vilket var väldigt kul!
Dock kan jag (Sofie) nog tala för oss alla när jag säger att Hollywood har blivit ett "turist-mecka", och det var nästan värre att vandra längs Hollywood Boulevard än att pinna på Phukets gator.. Folk var väldigt "på" och följde efter oss för att sälja saker. Väldigt roligt att ha varit där, men det är inget ställe vi vill besöka igen, tyvärr.

Vi åkte även på en "kändis-tur", och fick en liten sightseeing tur runt i Hollywood, Beverly Hills och Sunset Strip och Rodeo Drive. Vi lyckades pruta priset ner till hälften, vilket vi då tyckte var ganska värt att få åka runt och se lite mer.
För er som inte vet, är Beverly Hills ett område där de flesta kändisarna bor och vi åkte bl a förbi hus så som JenniferAnistons, Courtney Cox, Jim Carrey och George Clooney.
Sunset Strip är gatan där alla kändisarna går för att partaja och äta sina fina middagar, och Rodeo Drive är gatan där kändisarna går för att shoppa - alltså inga kläder i prisklasser som tillhör oss "dödliga"!
Tyvärr fick vi inte syn på någon känd person (vad vi vet..?), men vi lovar att meddela er så fort detta inträffar.

Under våra första dagar har vi även gått på en marknad som heter Melrose Market. Det är en söt marknad med massvis av vintage saker: allt från kläder till möblemang till smycken. En mysig marknad som vi troligtvis kommer besöka igen innan vår hemresa mot svensk mark.

Vi har även besökt Santa Monicas berömda pir som har en liten nöjespark. Piren har varit med i ganska många filmer, och där fick vi även syn på "Bubba Gump Shrimps restaurang". Ni som har sett Forest Gump, känner säkerligen igen detta!

Annars har vi mest gått rundor på stan, här finns alltid något nytt att se!
Ni kommer få en liten bildbomb senare när vi har lagt över alla miljontals bilder på datorn - håll ut!

Ha det fortsatt bra, för det har vi!

Kram

Kommentarer


Kommentera inlägget här: