tjejernatjusworldtour.blogg.se

Följ med oss på vår resa genom världen!

South Sea Island

Kategori: Fiji

South Sea Island
Vi bokade hela vårt Fiji paket när vi var i Australien, vi skulle besöka sex öar och stanna två nätter på vardera ö.

Här på Fiji öarna så är det frukost kl 7 varje morgon, lunch vid 12 och kvällsmat vid 7 så lite rutiner har vi allt fått tillbaka.

Första natten i Fiji spenderade vi på fastlandet och i staden Nadi. Tidigt morgonen därefter så kom bussen och hämtade oss och tog oss till hamnen där vi skulle påbörja vårt äventyr ute i the pacific ocean. När vi såg den första ön, South Sea Island, som vi skulle bo på så trodde vi inte våra ögon, ni kommer att förstå varför. Man kunde gå runt ön på ca 5 min, där var två hus och inte mycket mer. När vi bokade vår Fiji resa så var vi tvungna att boka med mat inkluderat och som backpacker så sved det väl lite för det är oftast billigare att laga sin egna mat men när vi kom till South Sea Island så förstod vi varför vi var tvungna att ha maten inkluderad. South Sea Island var en riktig paradis ö, en jätte liten ö, mitt ute i havet som säkert är för liten för att synas på kartan. Vattnen var blåare än blåast, stranden var vit och palmerna vajade i vinden. Det var som hämtat från ett vykort.

På dagarna så solade, badade och läste vi våra böcker som vi fått av Anna (Tack så mycket igen Anna för böckerna!). Dom hade även kajaker och snorkel utrustning som man kunde låna gratis så det utnyttjade vi. Jag (Ida) och Sofie bestämde oss att paddla till en annan ö som låg en bit bort men tyvärr så tyckte en man ute på havet att vi paddlat för långt och sa åt oss att vända, vi kom halvvägs iallafall!

All mat vi fick var väldigt "fijiansk" och var super god. Skönt att slippa laga mat och diska! På kvällarna dansade vi fijiansk dans och dom underhöll oss med fire shows och lekar. Vi hade två helt underbara dagar på denna lilla paradis ön.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: