tjejernatjusworldtour.blogg.se

Följ med oss på vår resa genom världen!

God jul!

Kategori: Sydney

I skrivande stund sitter vi hemma hos Anna och Antoine och tittar på Kalle Anka. Köttbullarna är i ugnen, granen står ståtligt i hörnet och Baloo sjunger att vi ska glömma alla bekymmer och besvär och att vi ska vara nöjda med livet som vi lever. Vi sjunger ikapp och håller med Baloo till fullo. Imorse vaknade vi alla med en jobbig känsla, att inte kunna gå ner och krama om familjen på julaftons morgonen. Men vi kramade om varandra med gråten i halsen och tänkte att vi har iallafall varandra. Nu ska vi snart äta och sen spela julklappsspelet. Senare ska vi byta julklappar med varandra och sen gå bort till svenska kyrkan och gå på gudstjänst. Vi önskar er alla en riktigt god jul, krama varandra från oss och njut! Vi saknar er alla och tänker på er särskilt idag.

Det lider mot jul

Kategori: Sydney

Hej alla trogna blogglasare!
Ja, trots var bloggtorka sa hoppas jag att ni inte har tappat hoppet om oss. Var lilla minidator har som sagt tackat for sig och vill inte starta.. trist men sant! Sa darfor har det varit lite tomt har pa bloggen den senaste tiden, och det ber vi sa mycket om ursakt for - men vi lever!
 
Sa nu blir det ett sant har jobbigt inlagg utan vara tre kara sista bokstaver i alfabetet. Hoppas att det ar nagorlunda lasbart anda, annars far ni chansa lite pa vad det star, haha!
 
For att gora en uppdatering, sa har Ida fatt jobb pa Luna Park. Det ar ungefar som ett mini-Liseberg och dar tar hon hand om karusellerna och ser till sa att barnen sitter sakert! Mathilda jobbar som bartender, sa henne ser vi inte sa mycket av om dagarna (eller kvallarna) langre. Jag, Sofie, har lite jobb pa G och vantar val mest pa att de ska bestamma sig. Men jag forsoker gora det basta av situationen nar mina kompanjoner jobbar, och njuter av Sydney.
 
Snart knackar julafton pa dorren och det kanns lite trist att inte fa vara hemma och dela julen med vara familjer detta aret. Men vi har ju varandra, och forsoker gora det sa "juligt" som mojligt har ocksa utan kyla och sno. Sa vi ska kora julklappsspelet med Anna och Antoine och sedan har vi kopt lite julklappar till varandra ocksa.
 
Tyvarr blir det ett kort inlagg, da Work and Travel-kontoret (dar jag sitter och skriver nu) ska ga pa julledighet om 5 minuter, och jag ska ga hem och gora lite mat for att sedan mota upp Max och co (nagra vanner som ar har fran Hassleholm) och eventuellt gora Kings Cross osakert ikvall.
 
Hoppas att ni alla har det bra i kylan dar hemma, och njut av julmat och dylikt for oss ocksa.
Och jag tror att jag talar for Ida och Mathilda ocksa, nar jag sager: VI SAKNAR ER ALLIHOP!
 
Ni far eventuellt en uppdatering pa julafton fran oss, hall tummarna for det!

Annars far ni ha en underbart harlig jul och ett riktigt gott nytt ar!
Och glom inte att ta hand om varandra :)
 
Puss och kram