tjejernatjusworldtour.blogg.se

Följ med oss på vår resa genom världen!

Phuket

Kategori: Thailand

Hej allihopa!

I lördags så var det dags för oss att fortsätta vår tripp genom Thailand och Phuket var vårt nästa stopp! Efter lite dryga flygförseningar så anlände vi lite efter midnatt i varma och vackra Phuket. Hotellet vi bor på ligger centralt, nära till den fina stranden, affärerna, maten och nattlivet.  
Igår gick vi upp i tid för att avjunta en god frukost på terassen och sedan bar det av mot stranden. Solen sken, vågorna var höga, vattnet blått och stranden vit, behöver vi nämna att vi njöt? 
Efter några timmar fick vi lite solsting och gick på jakt efter vatten, mat och flippflopp (Ida och Sofie gick runt på stranden i joggingskor vilket inte var det mest optimala). När mörkret började lägga sig så bestämde vi oss för att testa på nattlivet här i Phuket som vi hört så mycket om och jisses vad skoj vi hade! Vi letade upp Grabbarna Grus som är en skandinavisk klubb och vi uppskattade att kunna prata svenska för en stund med trevliga människor. Lite senare dök ett skönt gäng Australienare upp som var lika glada över att vara i Thailand som vi var!
 
Idag är det måndag och första oktober, när vi vaknade efter en lång sovmorgon hade molnen har lagt sig över Phuket så dagen har innehållt promenader genom Phukets innerstad och längs stranden och när magen fick säga sitt så hittade vi en grym restaurang som serverade underbar thaimat för 80 Baht vilket är under tjugolappen i svenska kronor, dit kommer vi att gå igen!

 

Kommentarer

  • Iréne F säger:

    Låter som ni har det superbra! Kram

    2012-10-01 | 19:35:14

Kommentera inlägget här: