tjejernatjusworldtour.blogg.se

Följ med oss på vår resa genom världen!

Phuket del 2

Kategori: Thailand

Livet rullar på bra här i paradiset! De senaste dagarna har varit ganska lika, några timmar på stranden efter att vi orkat asa upp oss efter sena nätter, god mat och nätterna har vi spenderat på dansgolvet. Eller dansgolv och dansgolv, det ligger en bargata här i Phuket där de flesta ställena är små pubar som spelar önskemusik vilket är super kul! Här finns många australiensiska pubar då det kryllar av australiensare här i Thailand vilket vi tycker är super skoj, accenten är ju underbart! Igår så hade vi köpt biljetter till den största klubben här i Phuket och även då levererades många skratt, träningsvärk efter allt dansadet och nya kontakter. 

Vi börjar komma in i vanor nu och vi känner att vi klarar oss rätt bra här borta. Idag har vi tvättat vår kläder efter en vecka utan mammas hjälp, vi lyckades tvätta bort alla fläckar på kläderna i vårt badkar med vårt resetvättmedel, nöjda tjejer! Matvanorna har också vuxit fram, hotell fukost på förmiddagen, en sväng till 7eleven på eftermiddagen för att inkassera en yoghurt eller toast och på kvällningen (vid 21.00) letar vi oss ut till restaurangerna. Sofie beställer alltid "vanlig" mat, inga konstigheter och inga konstiga ingridienser. Vi brukar få höra henne säga varje kväll efter att vi ätit: "Tacka gud för svensk thaimat". Mathilda däremot är nästan aldrig hungrig så hon hänger mest på när Ida och Sofie är hungriga och Mathilda beställer alltid kyckling, klassiker! Jag är lite mer våglig, jag testar alltid nya grejer och njuter fullständigt av den asiatiska maten. Förutom pappas pannkakor och mammas köttfärsås så är detta bland det bästa man kan äta! 
 
Något som är väldigt roligt är att turisterna häromkring verkar tro att vi är kändisar eller modelller av något slag, vi är ju jättar jämfört med de flesta asiater, blonda och blåa ögon, något dom verkar tycka är spännande. Det har kommit fram indier och asiater på hotellet, på stranden och på gatan ett flertal gånger och undrar om dom kan få ta kort med oss när dom själva är med och posar och ser lyckliga ut. Klart vi ställer upp på kort!

Nu ska jag snart väcka Mathilda och Sofie efter deras obligatoriska eftermiddagslur och så ska vi hoppa i duschen för att sen bege oss ut på en kvällstur.
Hoppas att allt är bra där hemma!
 
 
 
 

Kommentarer

  • Mari S säger:

    Livet leker - vad härligt :))

    2012-10-03 | 16:20:47
  • Marie B säger:

    Är inte avundsjuka vi är hellre hemma och jobbar

    2012-10-03 | 22:07:30
  • Iréne F säger:

    Det syns verkligen att ni trivs! <3

    2012-10-03 | 22:58:58
  • Mona P säger:

    Ni ser ut att må väldigt bra, fortsätt så.
    Kramar från ett "ruggit" Sverige.

    2012-10-07 | 17:19:57
  • Jan B säger:

    Väntar med spänning på att läsa och se mer från er härliga resa

    2012-10-07 | 22:25:21
    Bloggadress: http://tjejernatjusworldtour.blogg.se/

Kommentera inlägget här: