tjejernatjusworldtour.blogg.se

Följ med oss på vår resa genom världen!

Krabi

Kategori: Thailand

Då hade tiden kommit för oss att lämna Phuket och åka vidare till Krabi. Vi blev hämtade tidigt av en minibuss på hotellet i lördags och hade fått höra att resan skulle ta ca 5 timmar. Efter en halvtimme börjar vi undra hur detta ska gå: bilen har ingen stötdämpning för fem öre så varje gång vi kör över något så skumpar det så mycket att de fattiga riddare vi ätit till frukost vänder sig i magen och huvudena de slår vi i taket! I Thailand så kör chaufförerna fort och ofta utan hastighetsmätare som fungerar, många farthinder har de också men inte saktar dem ner farten för det inte. Vi mådde alltså rätt dåligt under hela bilresan men som tur var tog den bara tog 4 timmar.
Väl framme i Krabi checkade vi in i vår Bungalow, en väldigt mysig liten stuga lite utanför ”city”. Sen spenderade vi resten av dagen på den underbara stranden som inte går att jämföra med Phukets, ren och vit strand och vatten är klarblått. På kvällen gick vi in till ”city” vilket inte är så stort, mest en fridfylld gata med lite restauranger, för att äta lite mat. Krabi är väldigt olikt Phuket, Krabi är rent, lugnt, inte så mycket trafik och naturen är ”breath taking”. Phuket är ganska smutsigt, alltid mycket liv och galen trafiken så det är väldigt skönt att komma ut här till paradiset och vila själen lite.
Imorgon bär det av på en utflykt till Thailands övärld, det ska bli så roligt! Nu ska jag, Mathilda och Sofie ta och njuta av att vi är mätta, trötta och varma till en film.
Hejhopp!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3918020/images/2012/pic_50726ef5ddf2b329cf00535e.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3918020/images/2012/pic_50726efaddf2b3299c00535c.jpg" class="image">

Kommentarer


Kommentera inlägget här: