tjejernatjusworldtour.blogg.se

Följ med oss på vår resa genom världen!

Bravader i Phuket

Kategori: Thailand

En liten uppdatering om de senaste dagarna.

I fredagskväll hade vi en galet rolig utgång då vår gemensamma dresscode var främst sporttopp,  men vi matchade varandra ganska bra med jeansshorts och converse till det. Utöver klädkoden hade vi även uppdrag som skulle utföras kontinuerligt hela kvällen. Uppdraget bestod av två delar.
Del 1. När någon skrek ”bullshit” var vi tvungna att göra armhävningar och den som var långsammast förlorade.
Del 2. När någon skrek ”freeze” var vi tvungna att stå helt stilla och den som rörde sig först förlorade. Straffet för den som förlorade vid freeze eller bullshit var en liten språngmarsch till ett utvalt ställe och tillbaka. Vår lilla lek uppskattades av omgivningen då det var flera stycken som kom fram och undrade vad det egentligen var vi höll på med. De flesta skrattade och tyckte antagligen att vi var sjukt härliga, kanske lite galna, tjejer.

Igår, lördag, gick vi till en restaurang som heter ”Rico’s” för att äta lunch. Under fredagen hade vi nämligen fått höra att det var en svensk restaurang som serverade köttbullar och stuvade makaroner/potatismos. Vi hamnade i total extas när våra tallrikar med köttbullar ställdes framför oss med stora, hemmagjorda köttbullar. Det inte bara såg gott ut – det smakade helt underbart!
Vi åt med stora leenden och bestämde att vi skulle gå dit igen innan vi beger oss från Phuket.

Idag har vi tagit det lugnt på stranden med sol och bad, och även hunnit med en liten shoppingrunda. Bikinis och klänningar inhandlades och vi ska gå på lite jakt efter skor när vi har ätit kvällsmat då våra skor börjar haverera lite smått.
Ikväll är vår sista kväll här i Phuket och det ska vi fira med lite drinkar på Grabbarna Grus. Imorgon åker vi tillbaka till Bangkok och är där i två dagar innan vi beger oss mot nästa land och destination:
Australien! 

 
såhär vackra var vi under fredagens bravader!

Kommentarer

  • Iréne F säger:

    Tjusiga tjejer ;-)

    2012-10-21 | 14:59:56
  • gunilla säger:

    sicka brudar!!!:)

    2012-10-24 | 18:39:12

Kommentera inlägget här: